Gnist planlegger, bygger og tar vare på din nettside

Vi har høye krav til kvalitet og universell utforming, og vi har veldig lyst å jobbe med deg som setter pris på integritet, pålitelige løsninger og vedvarende utvikling.

Våre tjenester

ikon wordpress

Utvikling med WordPress

Vi elsker teknologi, og vårt mål er å levere komplekse løsninger som er brukervennlige og bærekraftige.

Palette ikon

Design og brukeropplevelse

God design forenkler og forsterker ditt budskap. Det hjelper deg å nå dine mål, og lar besøkende fullføre det de kom for å gjøre.

ikon kamera

Innhold og bilder

Vi hjelper deg å strukturere, prioritere og presentere ditt innhold. Vi fotograferer også, slik at du har troverdige bilder tilpasset din nettside og dine mål.

ikon lyspære

Rådgivning og forprosjekt

Et rutinert og tverrfaglig stjernelag står til din disposisjon. Vi er sparringspartner i arbeidet med forprosjekt eller kravspesifikasjon, og byr på gode råd og god kaffe.

Ønsker du en langsiktig og pålitelig partner?

Alle bedrifter er unike, og sjelden vil en “one size fits all” nettside fungere i praksis. Vi blir kjent med deg og dine ambisjoner, og bygger en løsning tilpasset dine behov og målsettinger. Om du trenger, kan vi gjerne starte i liten skala og la løsningen utvikle seg i din takt.

Vi jobber planlagt. I prosjekt, faser og sprinter.

Vi ønsker kompakte sprinter (tidsrom) for hver fase, og aller helst gjennomføres flere faser parallellt eller overlappende. Du som kunde skal derfor være forberedt og tilgjengelig for avklaringer og innspill når prosjektet er i gang. Når du prioriterer å bruke tid og aktivt delta i samarbeidet, får du et helt annet eierskap til prosjektet og mye bedre sluttresultat.

Kort om vår arbeidsprosess:

1. Oppstart og prosjektplan

En fase for avklaringer. Vi finner ut hva du trenger, hva dine kunder trenger, hvilke mål og ambisjoner finnes og hva forventes? Forenkling og smarte løsninger er nøkkelord her.

2. Struktur og innhold

En fase for budskap og prioritering. Vi utarbeider sidekart og innholdsplan. Tekster skal skrives og bearbeides. Kanskje skal fotografen besøke dere?

3. Design og prototype

En fase for brukeropplevelse. Vi utarbeider et design som er systematisk, kreativt og løfter fram din identitet og budskap. En arbeidsweb (prototype) med WordPress etableres, og vi starter jobben med å opprette sider og publisere innhold.

4. Programmering

En fase for finjustering og teknologi. Vi sikrer at all funksjonalitet på nettsiden (frontend) og i kontrollpanelet (backend) fungerer sømløst.

5. Kvalitetssikring og lansering

En fase for ferdigstilling. Innhold er på plass, og løsningen oppfører seg pent og korrekt – på alle typer skjermer. Nå kan nettsiden godkjennes og er klar for lansering.

Etter lansering har du tilbud om:

Drift- og vedlikeholdsavtale

En kontinuerlig avtale der vi tar oss av versjons- og sikkerhetsoppdateringer av plattformen og plugins. Alle nettsider vi leverer rulles inn i vårt driftsprogram. Her vil nettsiden holdes sikker og oppdatert, samt at vi dekker lisenser til premium plugins som er i bruk hos deg.

Utviklingsavtale

Etter en tids bruk av nettsiden dukker det ofte opp nye idéer og behov. Det kan være tilpasninger eller helt ny funksjonalitet som vi ikke har tenkt på tidligere. Med en utviklingsavtale er du en prioritert kunde og vi hjelper deg å tenke videre, skalere og sette av tid til å design eller programmere det du trenger.

La oss prate om deg! Hvordan kan vi hjelpe deg og nettsiden din?

Fyll ut og send inn tilbudsskjemaet, send oss en e-post,
eller ring 46 66 10 99 for å slå av en prat om mulige løsninger.