Trenger du hjelp med å strukturere ditt innhold?
Vi hjelper deg.

Det er ikke alltid lett å være innholdsredaktør, og ha ansvar for både artikler, klarspråk, universell utforming, gode bilder og alt mulig annet på din nettside. Men fortvil ikke! Vi hjelper deg med alt fra å strukturere, prioritere og språkvaske til å fotografere og sette sammen gode bildepakker.

Innholdsdesign

Med det nye redigeringsverktøyet til WordPress (Gutenberg), vil du som redigerer innholdet på nettsiden ha mye større fleksibilitet til å selv justere design og layout du tidligere måtte ha en utvikler til å fikse. Likevel ser vi at de fleste ønsker at vi tar oss av alt innholdsdesign, og heller overtar en ferdig løsning som utgangspunkt.

Vi hjelper deg med både manuell import av innhold fra gammelt nettsted, eller automatisk import hvor vi må inn etterpå å tilpasser innholdet til blokker.

Det kan for mange være greit å ha tilgang på oss som kjenner verktøyet ut og inn – og kan gjøre innholdsarbeid raskere, og selv heller bruke tiden til å fokusere på egne kunder.

Foto

Vi har alle sett hvor upersonlig en nettside blir hvis man bruker bilder fra generiske fotodatabaser. Vi har en kreativ fotograf som kommer til deg og tar bilder av dine ansatte, ditt arbeidsmiljø og dine produkter. Du får unike, profesjonelle bilder som passer din grafiske profil og gir det inntrykket du ønsker å skape hos dine kunder. Vi kan også hjelpe deg å finne en konsekvent bilde- og fargestil tilpasset din merkevare.

Kontakt Ørjan

Vil du ha en pris på foto eller innholdsarbeid?

Vi har nykvernet kaffe og mange gode råd. Ta kontakt med Ørjan!

Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg