Ny nettside eller videreutvikle en eksisterende?
Vi hjelper deg.

Planlegge. Bygge. Lansere. Drifte. Det er “fort gjort” å lage en nettside – eller? I realiteten ligger det mye og grundig arbeid i hver av disse fasene, og vi vet nøyaktig hvordan vi skal hjelpe deg å nå dine mål.

Hva kan vi gjøre for deg?

  • Brukerundersøkelser (kvalitative, kvantitative i mindre skala)
  • Strukturere og prioritere innholdet på nettsiden
  • Innholdsdesign, layout med blokker
  • Importere innhold fra eksisterende web
  • Universelt utformet (UU) design
  • Eksperthjelp på WordPress, API og tredjepartsintegrasjoner
  • Overtakelse og migrering til WordPress
  • Videreutvikle en eksisterende WordPress side
  • Hosting, drift, support av din WordPress side

Vanlige størrelser og omfang på prosjekter

Alle prosjekter er unike i behov og funksjonalitet, men generelt kan man si at nettsider faller innenfor en av disse størrelsesordningene:

Liten

50-100 timer

Den enkleste løsningen, hvor ditt behov er kun å eie din egen plattform med enkel funksjonalitet og innhold. Uansett ditt behov så får du den beste løsningen hos oss.

Mellom

100-200 timer

Har du behov for litt ulike typer innhold, eller har mye innhold som skal overføres og bearbeides? Trenger du kanskje integrering av tredjeparts innhold eller API? Da er denne løsningen kanskje for deg.

Stor

500 + timer

De mest komplekse sidene krever ofte mye tidsbruk – mye innhold, komplisert funksjonalitet, tredjeparts API osv. Vi bruker skreddersydde verktøy og kommer fram til din ideelle løsning.

Fordeler med WordPress

Vi har brukt WordPress som plattform for samlige nettsider siden 2012, store som små. Det betyr at vi har brukt mye tid og energi på å lære oss mulighetene (og begrensningene) som finnes. Gjennom WordPress har vi tilgang på et internasjonalt felleskap av mennesker som alle jobber for å forbedre og videreutvikle teknologien. Idag er mer enn 40% av verdens nettsider basert på WordPress sin åpne kildekode.

Mange integrasjoner (plugins) samt store muligheter for å tilpasse og forme funksjonaliteten gjør det enkelt å skreddersy etter dine behov, uten at det nødvendigvis blir alt for tidkrevende.

Som CMS (Content Management System = publiseringsløsning) er WordPress et supert verktøy å bruke i jobben din som innholdsprodusent og webredaktør. Den oppgraderte versjonen av sidebyggeren Gutenberg gir deg utrolig mange muligheter til å utforme både innhold og layout med konsekvent kvalitet. Uten at du må betale en programmerer for jobben.

Kontakt Ørjan

Kom i gang

Vi har nykvernet kaffe og mange gode råd. Ta kontakt med Ørjan!

Send en kort melding så tar vi kontakt