Allianser og stiftelser

Behov og løsning

Vi opplever at allianser og stiftelser ofte har litt andre behov og ønsker enn kommersielle bedrifter. Mål og motiver er sjelden drevet drevet av økonomisk overskudd, eller salg av produkter og tjenester.

Du har heller gjerne en viktig sak som skal skinne, og et eller flere arrangementer eller resultater som skal presenteres. Sannsynligvis har du medlemmer eller deltagere skal vises frem, og kanskje skal noe innhold befinne seg i et passordbeskyttet område. I tillegg kan det være du ønsker å kunne motta donasjoner eller engasjere frivillige i saken din på annet vis.

En nettside utformet og programmert av en profesjonell partner gir deg legitimitet og en trygg utstråling. Dette er spesielt viktig om du skal motta penger fra besøkende. De trenger en betryggelse om at donerte penger går til en seriøs aktør.

Du trenger også en langsiktig og økonomisk stabil løsning som gir deg frihet til å kunne endre og tilpasse innholdet ditt fortløpende. Du må også kunne justere på utvalgt funksjonalitet uten at det automatisk medfører å betale timepris for en programmerer. Kanskje kan en rammeavtale være en god idé.

Hele løsningen må fungere godt og være driftssikker, slik at ikke du må bruke dyrebar tid på å redde en hacket nettside.

Referanser

Kontakt Ørjan

Kom i gang du også

Vi har nykvernet kaffe og mange gode råd. Ta kontakt med Ørjan!

Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg

Kontaktskjema