WordPress integrasjon av DRIVE API

Er du bilforhandler og selger bruktbiler og ikke er fornøyd med hvordan dine brukte biler blir presentert på nettsiden din? Gnist sin integrasjon gjør det enkelt å presentere bilene du har annonsert i DRIVE direkte på nettsiden din. Vår sømløse integrasjon med DRIVE lar deg beholde utseendet og følelsen på nettstedet ditt mens du presenterer detaljert informasjon om kjøretøyene. I tillegg lar våre avanserte filtreringsalternativer kunder lettere finne det de leter etter. Med det kan du gi en bedre kundeopplevelse og øke salget på kort tid!

Hva er Drive API?

DRIVE er bilbransjens egne digitale plattform for kjøp og salg av biler, og gir sine kunder tilgang til data og funksjonalitet med et eget API. API’et er et grensesnitt som gir tilgang til søk, filtrering og uthenting av Drive-annonser. Tilgang til API’et gjør det mulig å lage verdiøkende, spesialiserte applikasjoner med dataene man har lagt inn hos Drive. Du får altså bare tilgang på annonsedata du selv eier.
Dette API’et bruker DRIVE selv. Dette betyr at i tillegg til data, får man tilgang til samme ytelse, responstid, oppetid og feilrettingsfrekvens som Drive selv har.

Et godt eksempel på hvordan en integrasjon mot finn apiet kan se ut: https://tbureau.no/bruktbil/

WordPress utvidelser forenkler hverdagen og gir økt kvalitet.

Gnist ønsker å gi våre kunder gode løsninger som bidrar til å gjøre hverdagen enklere. Forenkling og automatisering av gjentakende oppgaver, og integrasjoner mot tredjeparts systemer kan potensielt spare deg for mye arbeid.

Kontakt Ørjan

Kom i gang

Vi har nykvernet kaffe og mange gode råd. Ta kontakt med Ørjan!

Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg

Kontaktskjema